Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Οι εγκληματίες προφυλακίζουν τους αθώους


Η διαταγή προφυλάκισης του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, αποτελεί απόδειξη της αναλγησίας της κυβέρνησης και των υπηρετών της. Επιδιώκουν οι υπάλληλοι των τραπεζιτών να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να ικανοποιήσουν τις σκοτεινές πολιτικές σκοπιμότητές τους και οδηγούν στην φυλακή έναν άνθρωπο για....

ένα (υποτιθέμενο) έγκλημα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι μετέχοντες του "εγκλήματος" κυκλοφορούν ελεύθεροι, αφού γι αυτούς το έγκλημα έχει παραγραφεί.

Η διεθνής αλλά και η παλλαϊκή κατακραυγή αποκαλύπτει την αυταρχικότητα, την φασίζουσα νοοτροπία και την μοναξιά όλων εκείνων που συμμετείχαν (επισήμως ή κρυμμένοι πίσω από την αδιαφάνεια που αποτελεί την μόνιμη κατοικία τους) στην απόπειρα σπίλωσης ενός ηγουμένου, αλλά –κυρίως- στην απόπειρα ενοχοποίησης της Ορθοδοξίας.

Η Νέα Ελλάδα εγκαλεί τους απερίγραπτους ανεγκέφαλους συμμετέχοντες –πολιτικούς και μη- στην προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ. Κάποιοι ίσως νιώσουν «θιγμένοι» επειδή η Νέα Ελλάδα εκφράζεται κατά της προφυλάκισης του ηγουμένου Εφραίμ. Σε αυτούς απαντάμε πως ως Έλληνες συμμαχούμε και συμπαρατασσόμαστε με το δίκιο, απέναντι στην σκοπούμενη αδικία. Και ως Έλληνες θα συνεχίσουμε τον δρόμο που μας έμαθε η ιστορία μας και οι πρόγονοί μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

1 σχόλια:

Χριστιανός Ορθόδοξος είπε...

ellanios μάλλον δεν ενημερωνεστε καλά ! Πήγαινε πρώτα και στο Βατοπέδι και δες πως ζουνε και μετά ελα να κάνεις σχόλια εδω! Το παραμύθι με τα φιλέτα και δεν ξέρω γω τι αλλο ειναι αρλούμπες. υπάρχουν χαρτια video δες στο Σκαϊ έχει στα ντοκιμαντέρ την αλήθεια για το βατοπαίδι θα σε βοηθησει να κατανοήσεις τι παίζει. Και Εσενα αλλά και ολους τους Ελληνες Αφου οι Δόλιες πράξεις της αντιπολίτευσης ηταν να ρίξουν το κόμμα που ήταν στην κυβέρνηση Με ενα υποτιθέμενο σκάνδαλο.!!!