Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τέσσερις εκπομπές βάζουν “Λουκέτο” στην ΕΡΤ



Από το: Εγληματικότητα
Η δημοσιογράφος Μπήλιω Τσουκαλά ενημερώθηκε λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα ότι η σύμβασή της, που λήγει σήμερα, δεν ανανεώνεται.
Η Μπήλιω αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, ενώ την ίδια τύχη είχε και η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Αμυρά και Ράνια Τσιτσιμπίκου. Ολα δείχνουν ότι από τις 10 Δεκεμβρίου αποχαιρετούν τους τηλεθεατές και ο...

Κώστας Αρβανίτης με την «Πρωινή ενημέρωση» και η Μαρία Σαράφογλου με το «Συμβαίνει τώρα».
Η Μπήλιω Τσουκαλά είχε συμβόλαιο με την ΕΡΤ για ένα συν ένα χρόνο. Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, με απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, η εκπομπή της «Εχει γούστο» πήρε το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.
«Η διοίκηση με ενημέρωσε ότι σήμερα είναι η τελευταία ζωντανή εκπομπή. Από αύριο θα βλέπετε επαναλήψεις, γιατί λήγουν οι συμβάσεις μιας σειράς δημοσιογράφων και ως εκ τούτου βασικός κορμός εκπομπών δεν θα βγαίνει στον αέρα» είπε χθες η Μπήλιω στο τέλος της εκπομπής της, φανερά συγκινημένη, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει «αμηχανία και παγωμάρα». «Δεν το επέλεξα. Ελπίζω ότι θα βρεθεί σύντομα λύση» κατέληξε ευχαριστώντας το κοινό.
Από σήμερα ρολά κατεβάζει και το «Μένουμε Ελλάδα», καθώς λήγουν οι συμβάσεις του Γιώργου Αμυρά και της Ράνιας Τσιτσιμπίκου. Να σημειώσουμε ότι οι δύο αυτές εκπομπές, «Εχει γούστο» και «Μένουμε Ελλάδα», κάλυπταν καθημερινά μαζί με τις επαναλήψεις οχτώ ώρες τηλεοπτικού προγράμματος. Φαίνεται όμως ότι σε πολύ λίγες ημέρες η ΝΕΤ αποχαιρετά όλες τις ζωντανές εκπομπές της.
Στις 10 Δεκεμβρίου λήγουν οι συμβάσεις του Κώστα Αρβανίτη και της Μαρίας Σαράφογλου. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι και αυτές δεν θα ανανεωθούν, με αποτέλεσμα όλη η πρωινή ζώνη του καναλιού από τις 6.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι να προβάλλει επαναλήψεις.
Οσον αφορά τους δημοσιογράφους που πλαισιώνουν τις εκπομπές, οι συμβάσεις τους λήγουν στις 17 Ιανουαρίου και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

1 σχόλια:

λουκρητια είπε...

Επιτελους,να ησυχασουμε απ'τη Μπιλιω!Ελεος!