Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Αναγνώστης: Υπάρχει πρόταση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και το αρχηγείο του Στρατού και πάλι.


Αν τον δεχθεί, πάει να πει ότι στις εκλογές οι Ελεύθεροι Έλληνες θα νικήσουν. Και συνάμα μετά από τη σύγκρουση Ελλάδας - ΔΝΤ ΕΕ θα δωθεί το Ο.Κ. για να ανοίξει τον πόλεμο η Τουρκία στην Ελλάδα όπως όλοι οι προφήτες έχουν προφητεύσει.

Ο Καζάκης τα είπε πολύ ωραία. Και τα λέει πολύ ωραία γιατί δεν είναι πολιτικός. Δεν λέει πράγματα για να τα ακούσει ο πολίτης και να ευχαριστηθεί, όπως λένε όλοι οι πολιτικοί .


Τελικά οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται. Δεν έχει καμία σημασία οι απόψεις του περί άλλων θεμάτων, πιστέψτε με. Στο κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα προσχωρήσουν ΕΠΑΜ, Δημαράς, Θεοδωράκης, και πολλοί άλλοι συνδιασμοί. Στόχος θα είναι ένας και μοναδικός. Απόκτηση της εξουσίας με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Η Ελλάδα πλέον έχει χωριστεί σε δοσίλογους (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Δη.Συ) και Έλληνες (πατριωτική συμμαχία Ανεξαρτητων Ελλήνων, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ). Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Το ΚΚΕ που το άκουσα χθες στην ΕΤ3 επιμένει να μη θέλει σε καμια περιπτωση κυβέρνηση. Οπότε όσο προδότες είναι της ΝΤΠ τα κομματα, άλλο τόσο είναι και το ΚΚΕ, γιατί δεν ενδιαφέρεται να σώσει την Ελλάδα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη δηλώνει παντού και πάντα ότι θεωρεί τους αντιμνημονιακούς (Καμμένος, Καζάκης, Δημαράς, Θεοδωράκης, Νότης κτλ) παρακλάδι των μνημονιακών κομμάτων και οτι θα συγκυβερνησουν με τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

Μία είναι η λύση για κάθε Έλληνα. Να στηρίξει την προσπάθεια αυτή όσο πιο πολύ μπορεί.

Δείτε και κάτι απείρως πιο ενδιαφέρον για τα "μέλλοντα" που έρχονται:

Διαβάστε μια ιστορία που έχει να κάνει με τις προφητείες και την εποχή μας.
Πριν πολλά χρόνια μια παρέα στρατιωτικών είχε πάει στον Γέροντα Παίσιο.
Εκεί ο ένας στρατιωτικός, μικρός σε ηλικία, είπε στον Γέροντα:

"- Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα…

Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:

- Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…"

Τα χρόνια πέρασαν. Ο γέροντας κοιμήθηκε. Ο νεαρός στρατιωτικός προόδευσε και έγινε αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παίσιος. Είναι ο Στρατηγός Γράψας.

Όμως η προφητεία δεν ολοκληρώθηκε. Ο Βαρβιτσιώτης έδιωξε τον πανάξιο στρατιωτικό γιατί απείλησε να βυθίσει Τούρκικο πλοίο.

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι για πρώτη φορά, μια προφητεία του Γέροντα δε βγήκε. Καθώς ο απόστρατος πανάξιος στρατηγός μας είναι εκτός σκηνής.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο. Μαθαίνουμε ότι υπάρχει πρόταση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και το αρχηγείο του Στρατού και πάλι. Αν τον δεχθεί, πάει να πει ότι στις εκλογές οι Ελεύθεροι Έλληνες θα νικήσουν. Και συνάμα μετά από τη σύγκρουση Ελλάδας - ΔΝΤ ΕΕ θα δωθεί το Ο.Κ. για να ανοίξει τον πόλεμο η Τουρκία στην Ελλάδα όπως όλοι οι προφήτες έχουν προφητεύσει. Και μετά θα εμπλακεί η Ρωσία, και θα έχουμε το ξεκίνημα του 3ου ΠΠ. Τα σημάδια έχουν έρθει. Το πάζλ έχει ολοκληρωθεί.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι.............Μπας και μπει ταξη στην Χωρα επιτελους,Αρε Γραψα τετοιους θελει η Ελλαδα μας για να γινουμε ξανα Κρατος.....ευχομαι ολοψυχα να δεχτει την προτοαση αν ειναι οντως αληθευει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efh είπε...

Μακαρι.......να αληθευει αυτο πραγματικα,μπας και ξαναγινουμε κρατος επιτελους........Αρε Γραψα....τετοιους θελει η πατριδα μας για να ορθοποδηση τετοιους οχι ψυχοβγαλτες αλητες!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω και αν δεν κανω λαθος απο τα σχετικα βιντεο που εχω δει καιαπο αρθρα που εχω διαβασει πολλα και στον ιστοτοπο σας οτι ο Γεροντας ειχε πει οτι οι τουρκοι θα επιτεθουν οταν οι κυβερνησεις του μνημονιου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και αυτη θα ειναι και η αιτια της καταρευσης τους, και τοτε θα αναλαβει ο Γραψας ο ποιος ειναι οντως αριστος στρατιωτικος και πατριωτης για τα περεταιρω.... διορθωστε με αν κανω λαθος, οχι οτι αυτο το σεναριο του αρθρου ειναι μακρια απο πραγματικοτητα αλλα μηπως δεν ερμηνευουμε σωστα το Γεροντα και τα λεγομενα του....?

Ανώνυμος είπε...

καλά όλα αυτά και συμφωνώ οτι ο Παισιος έβλεπε μπροστά όμως μη τρελαθούμε κιόλας..

Εγω ξέρω μια άλλη ιστορία¨Ήταν κάποτε ένας φτωχός γεράκος που λυπήθηκε τους Έλληνες και μετα απο μέρες πολύς προσευχής είδε μπροστά τα δρόμενα και μίλησε και είπε οτι θα έρθει μια μέρα που ο κόσμος θα σπέρνει φήμες και ιστορίες και οι αλλοι θα τους πιστεύουν χωρίς δευτερη σκεψη και τότε θα αρχίσει ο κόσμος να ελεγχετε ποιό εύκολα απο αυτούς που επιζητάνε τα δείνα στο λαό μας.. αυτός ο γέροντας ήταν ο Παίσιος και αυτη η ιστορία ειναι πρα για περα αληθινη.


Υ.Γ το πιστεψατε πρίν λίγο την εφτιαξα για να σας δίξω πώς μπορεί ο καθε ένας να πετάει τη μαλακία του

Υ.Γ2: Θέλω ακριβή στοιχεία και το σημαντικότερο θέλω να ακούσω κάτι που στα αλήθεια να προλαβαινειθ τις εξελιξεις και να μην είναι της κατηγορίας 1)το λένε, 2)το πέρνουμε, 3)το κάνουμε ιστορια, 4)το είπε κάποιος προφητης


Υ.Γ: Προκαλώ κάποιον να μιλήσει και να πεί ποιά ήταν η τελευταία προφητία του γέροντα και αν είναι με ακριβή στοιχειαμ για να δουμε.. κάτι μου λεει πως η τελευταια του προφητεία ειναι το 9999999999999999999 μ.χ ο κόσμος μας θα διαλυθεί... σώωωωωωπρα

Ανώνυμος είπε...

Ο Στρατηγος Ν.Γραψας ειναι ο πλεον
καταλληλος. Θελω να πιστευω οτι ο ρολος του αρχηγου των ΕΕΔ του ανηκει δικαιωματικα, και πως σε πρωτη ευκαιρια δεν θα το αρνηθει. Του ευχομαι μακροημερευση, διοτι εχει αρκετο εργο ακομη, να επιτελεσει.

Ανώνυμος είπε...

20 Μαρτίου 2012 10:48 π.μ.

Μήπως θέλεις και τους αριθμούς του Τζόκερ;
Όλα έτοιμα τα θες στη ζωή σου;
"Κουνήσου" λίγο και συ, μυαλό έχεις.
Βάλτα κάτω και λογάριασε.
Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια σου, ποιοί σε κυβερνάνε σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

10:48 Φίλε,τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.Δεν χρειάζεται κανείς να πιστέψεις στις προφητείες.Οι δικές μας πράξεις,οδηγούν στην πραγματοποίηση τους.

Ανώνυμος είπε...

στον 10:48 π.μ.
Δηλαδή να ακόυω ότι μου λενε και να ρωτάω για συγκεκριμενα στοιχεία το μεταφράζεις (όλα έτοιμα).

οσο για το ερώτημα ποιόι κυβερνάνε σου απαντώ πανέυκολα, κυβερνουν αυτοί που τους ψηφήσανε, θα έλεγα κομματόσκυλα αλλα δέ βάζω ταμπέλες, μου αρέσει να κάνω αντίλογο και δίαλογο χωρίς τα κοσμητικά επίθετα.

Ανώνυμος είπε...

φυσικα και δεν πιστευουμε ελαφρα τη καρδια!εχει μεγαλη σημασια απο ποιον εχουν ειπωθει οι προφητειες και ποτε;
ο γεροντας ΠΑΙΣΙΟΣ ειναι ενας συγχρονος Αγιος της εποχης μας ετσι οικονομησε η χαρις του ΘΕΟΥ για να μας ενισχυσει,να εχουμε πιστη,δυναμη, αγωνιστικοτητα,ελπιδα!σημερα οι περισσοτεροι απο μας ολα αυτα!τα εχουμε βαθια στην ψυχη μας απο τους λογους του γεροντα που καθημερινα
επαληθευονται αυτοι που απορριπτουν
τα οσα ο γεροντας μας αφησε,ακομη κ τον ιδιο καλα θα κανουν πρωτα να μαθουν για τον βιο του και μετα ας
συνεχισουν να χλευαζουν αλλωστε δεν μας ενδιαφερει οι γνωμη τους υπηρξαν κ οι μωρες περθενες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


http://www.youtube.com/watch?v=_wqMmePfKLQ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_wqMmePfKLQ

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΚΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ?ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

H πρόταση ισχύει το διασταυρώσαμε.

Ανώνυμος είπε...

θα υπαρξει επισημη ανακοινωση? δεχτηκε?>

maria είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ,Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ,ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ.ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.ΤΟ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΙ ΕΜΕΙΣ ,ΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, είμαι βέβαιος πως θα γίνουν όσα είπε ο Γέροντας και θα τα δούμε σύντομα. Μόνο αν επιστρέψουμε στις αξίες μας και πολεμήσουμε και ζήσουμε "Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία." Ο κόσμος βρίσκεται στο σημείο που είχε πει ο Γέροντας "θα τους σιχαθούν τους πολιτικούς και θα τους κυνηγήσει ο κόσμος"...και άλλα πολλά. Αρκεί να αντέξουμε στην μπόρα και θα έρθει η θεϊκή Λιακάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΦΟΥΣΚΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΕ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

mind trap

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ.
ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΔΕ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΕ.
ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

mind trap.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάνος Καμένος ήταν μιά ζωή αντιστασιακός.
Όταν ήταν γαμπρός του Mr ΦΑΓΕ(προίκα να δουν τα μάτια σας),δεν έτρωγε γιαουρτάκια(έκανε αντίσταση εκ των έσω),στο Ντα-Κάπο του Κολωνακίου έπινε τους καπουτσίνους χωρίς αφρόγαλα(για συμπαράσταση στη στέρηση αγαθών των λαικών στρωμάτων),σαν υπουργός του Καραμανλή είχε πάρει Μερσεντές 2500 κυβικών χωρίς φιμέ τζάμια(για να έχει άμεση επικοινωνία με το λαό),σαν βουλευτής επί 25 χρόνια από τα 130 χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε κάθε χρόνο δεν αποταμίευε τίποτα-τα έτρωγε όλα σε σουβλάκια(αντίσταση στις τράπεζες λέγεται αυτό) και το σπιτάκι των 500 τετραγωνικών σε μια φτωχογειτονιά της Αθήνας το παραχώρησε δωρεάν στην πρώην γυναίκα του(αντίσταση στην ανδροκρατούμενη κοινωνία)!
Τώρα κάνει αντίσταση στο μνημόνιο!Εμπιστευτείτε τον.Τρέμε σύστημα!!
ΕΤΣΙ,ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΟΟΟΟΟΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ) ,Πρωθυπουργός θα είναι ο Καμένος και αντιπρόεδρος ο Τσίπρας.Το αντι-μνημονιακό μέτωπο θα θριαμβεύσει και μετά ο Πανάρας Καμένος (ο νέος Καραϊσκάκης), θα φέρει μία επιταγή από τον Πούτιν ύψους 130 δις ευρώ και τα προβλήματα της χώρας θα εξαφανιστούν.Και αν χρειαστούν παραπάνω θα στείλει τον Τσίπρα στον Τσάβες και θα φέρει τζάμπα πετρέλαιο για 10 χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ !!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΕΚΤΕΝΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ,Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ,ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ,ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ,ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ...
ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

φίλοι ο πατέρας Παϊσιος δεν είπε ποτέ κάποια τέτοια προφητεία που αφορούσε τον Γράψα, άμα μου βρείτε συγκεκριμένα και με στοιχεία σε ποιο βιβλίο αναφέρεται υπαναχωρώ. Η όλη προφητεία ήταν μία ατυχής προσπάθεια από τον Γράψα και τους λακέδες του- αυλικούς να τον καταστήσουν στρατηλάτη. όσοι έχουν υπηρετήσει με τον Γράψα ξέρουν ότι ήταν ανεπαρκέστατος, συνέβαλε στο ξήλωμα αρκετών άξιων αξιωματικών και τα γραφειοκρατικά μέτρα του ταλαιπωρούν τον ΕΣ μέχρι σήμερα. Επίσης δεν τον έδιωξε ο Βαρβιτσιώτης αλλά ο Μεϊμαράκης οπότε μάθε τα δεδομένα πριν γράψεις (προς αρθρογράφο). Από την άλλη μεριά για να μην με χαρακτηρίσετε εγκάθετο ΑΝ βγουν οι ανεξάρτητοι Έλληνες, ΑΝ τον ορίσουν υπουργό άμυνας και ΑΝ μας επιτεθούν οι Τούρκοι γιατί μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται, τους τα δίνουν οι πολιτικοί μας άκοπα και κάτω από το τραπέζι, εγώ προσωπικά θα εκτελέσω τις διαταγές του μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου όπως θα έκαμα και με όποιον ήταν υπουργός για να υπερασπίσω την πατρίδα μου. Σε τελική ανάλυση σας παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε επί ματαίω το όνομα του Άγιου Γέροντος διαιωνίζοντας έναν ανύπαρκτο αστικό μύθο και δίνοντας με αυτό τον τρόπο λαβή σε ορισμένους ότι ο Γέροντας ήταν ψευδοπροφήτης. Όσον αφορά την "αξία" του κ. Γράψα ρωτήστε και κανένα αξιωματικό μέσα στον χορό, άντε γιατί έτσι όπως το πάμε εδώ θα βγούν και οι μνημονιακοί ήρωες!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ?ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟ & ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΗ?Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ....ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ",ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ?ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ,Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ?666-777-888-999 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ!ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΓΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΉΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ?ΚΑΙ ΛΟΓΩ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΗ"ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕΣ ΑΛΛΗΘΙΝΑ,ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΑΦΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ"ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΩΝ ΡΑΓΓΙΑΔΩΝ!!!!ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΩΚΑΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...η μεγαλυτερη παγιδα για τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ελληνα ,ειναι ο κοινωνικος του ΔΙΧΑΣΜΟΣ,στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ της ΑΠΑΤΗΣ...
Τα πραγματα ειναι ΠΛΕΟΝ ξεκαθαρα! η' εισαι με τους ΠΟΙΚΟΙΛΟΧΡΩΜΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ,η' εισαι με την ΠΑΤΡΙΔΑ...την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ Ο ΓΡΑΨΑΣ??ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ Ο ΓΡΑΨΑΣ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.