Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ MEGΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ!


anti-ntp.net
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ

Αναλύσεις επί αναλύσεων για το θέμα των γενοσήμων στα φάρμακα. Φυσικά το συμπέρασμα της εκπομπής ήταν το αναμενόμενο: "είναι ακίνδυνα, είναι φθηνά και δεν διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο." Άρα η κυβέρνηση καλώς πράτει και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Το mega φρόντισε να αποκατασταθεί η καχυποψία και ανέλαβε εργολαβικά να αμβλύνει όλες τις  γωνίες. Το μόνο σίγουρο είναι οτι με τα γενόσημα θα πεθάνει κόσμος! Είναι φάρμακα Β' κατηγορίας και δεν είναι τόσο αθώα όσο τα παρουσιάζουν. Είναι ξεκάθαρο οτι  παίζουν με την Υγεία μας. Όποιος έχει...
λεφτά θα πάρει τα κατάλληλα φάρμακα για την ασθένειά του. Οποιος δεν έχει και περιμένει να θεραπευθεί μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, ας πεθάνει!».
Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι οι γιατροί που μας διαβεβαιώνουν ότι δεν διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο με τα γενόσημα φάρμακα είναι οι ίδιοι που μας έλεγαν πόσο ακίνδυνο είναι το εμβόλιο της γρίπης και πόσο καλό μας κάνει!!! Εκεί στον Ε.Ο.Φ ακούει κανείς;
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάστε την κρίση, ήρθαν τα γενόσημα.

Ανώνυμος είπε...

την μιζα του προσπαθει να εξασφαλισει ο "καϊλας".
οσο δε για τον ΕΟΦ,οι ανθρωποι κανουν ελεγχους σκιζονται,ξερετε ποσα συνοδευτικα εγγραφα πρεπει να διαβασουν ωστε να δουν οτι τα αντιγραφα που συνοδευουν ειναι ασφαλη για το κοινο?Εκατονταδες,εμπιστευονται βλεπετε την ποιοτητα των φαρμακων μεσω των συνοδευτικων τους εγγραφων και οχι μεσω βιοισοδυναμιων που θα προεκυπταν απο εργαστηριακους ελεγχους,γιατι οπως ο ΕΟΦ μας λεει αυτοι οι ελεγχοι κοστιζουν.
Αλλα επειδη ο ΕΟΦ σκιζεται στην δουλεια μας καθυσηχαζει λεγοντας να περιμενουμε να κυκλοφορησει το φαρμακο που μας ενδειαφερει σε 12 ευρωπαικα κρατη τα οποια θα ελεγξουν εργαστηριακα τα φαρμακα αυτα και αφου δεν υπαρξει προβλημα τοτε αφοβα μπορουμε να τα λαβουμε και μεις,Απλο.
Μεχρι τοτε ομως εμεις μπορουμε να πεθαινουμε αφοβα...

Ανώνυμος είπε...

τα γενοσημα,αποσκοπουν στην μειωση των συνταξιουχων γονιων μας αν δεν το καταλαβατε ακομα...

Ανώνυμος είπε...

για τα κυβερνητικα μμε υπαρχει λυση,βγαλτε τα απο τις συχνοτητες των τηλεορασεων σας να εκπεμπουν στο διαστημα μονο...αυτο τους χρειαζεται,αν δεν τους βλεπει κανεις κοβεται η διαφημηση προς αυτα και στο τελος θα κλεισουν,τοσο απλο...δοκιμαστε το για ενα μηνα για αρχη να δειτε κολοτουμπες που θα κανουν και μετα επ αοριστον μεχρι να γονατισουν παρακαλωντας να μην κλεισουν και τελικα να πανε στον αγυριστο,μαζι με τους πρωην αριστερους καναλαρχες τους και μεγαλοδημοσιογραφων επισης.