Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

H μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά άρχισε τις διώξεις στο διαδίκτυο


Πρώτος στόχος της επιχείρησης φίμωσης το «Μακελειό»

Είναι γνωστό, πλέον, πως το διαδίκτυο έχει μία φοβερή δύναμη. Τη δύναμη της μετάδοσης πληροφορίας που δεν συνάδει με τις επιλογές των «ισχυρών». Αυτή ακριβώς η δύναμη φαίνεται πως...
στοχοθετείται από εκείνους που τρέμουν την αλήθεια. Δυναμικός μαχητής ο Στέφανος Χίος και το επιτελείο του, δίνει μεγάλες και αποκαλυπτικές μάχες μέσα από την ιστοσελίδα makeleio.gr. Φαίνεται, όμως, πως κάποιοι επιθυμούν την σιωπή, έχουν μάθει στην ομερτά, έχουν συνηθίσει την χωρίς κριτική πολιτική τους δράση. Έτσι, άρχισαν τις εκφοβιστικές διώξεις, νομίζοντας πως θα επιτύχουν την τρομοκράτηση και θα επιβάλουν την σιωπή. Μάλλον έκαναν ένα τεράστιο λάθος…

Τι γράφει και τι καταγγέλλει ο Στέφανος Χίος μέσα από το «Μακελειό»:

    -Εδώ είμαστε Αντώνη Σαμαρά και σε περιμένουμε. Και σένα και τους αυλικούς σου. Θέλεις πόλεμο; Θα τον έχεις. Με "θύματα"; Με "θύματα" Αντώνη. Άλλωστε σε τριτοκοσμική χώρα ζούμε.
    - Άρχισε ο κλεφτοπόλεμος με την κυβέρνηση των σαμαρο-βενιζελο-μπαρμπα-κουβέληδων μειοδοτών του μνημονίου. Η πρώτη δίωξη από τον υπουργό Σαλμά.
    Η δεύτερη από τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Δένδια, κάποτε μπιστικό της Φάνης Πάλλης Πετραλιά στους αμαρτωλούς ολυμπιακούς του 2004.
    Θα τα πούμε στα δικαστήρια, στο πεζοδρόμιο και στους αγώνες, εντιμότατοι κύριοι

    Εδώ και 6 μέρες-και ήρθε η ώρα να τα αποκαλύψουμε όλα στο όνομα της αλήθειας και των αγώνων που δίνει η εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1 ΚΑΙ 2 απέναντι στα θρασύμια της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας που έθαψε και κονιορτοποίησε τα λαϊκά συμφέροντα και αποτελεί τους νεκροθάφτες ενός ολόκληρου έθνους- δύο προστατευόμενοι της εξουσίας Σαμαρά, Βενιζέλου και μπαρμπά Φανούρη Κουνέλη, αποφάσισαν ότι θα φιμώσουν το προπύργιο της δημοσιογραφικής ελευθερίας. Το ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο makeleio.gr και το έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι δεν μασάμε έναντι ουδενός.
    Το Σάββατο το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του Σαμαρά, "φίλος του μεγαλοεργολάβου φυλακισμένου Τρομπούκη" σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2009 (έτσι δεν είναι κύριε Σαλμά;), πήγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και υπέβαλε μήνυση κατά του site. Με εντολή της προϊσταμένης Ελένης Ράικου(προς τιμήν της) διετάχθη προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθούν εάν τα καταγγελλόμενα ευσταθούν. Ο κ.Σαλμάς ισχυρίζεται ότι προσβάλλαμε την τιμή και την υπόληψή του γιατί γράψαμε ότι ο πρώην υφυπουργός Πανάρετος με νόμιμη απόφαση, του αφαίρεσε τον καθηγητικό τίτλο που κατά τον τότε υπουργό παρατύπως και παρανόμως είχε πάρει ο Σαλμάς.
    Στη συνέχεια η κυρία "φωτοτυπία" της κατάπτυστης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που αφάνισε το βίος του λαού, του έδωσε με άλλη απόφαση πίσω τον τίτλο. Το γράψαμε και αυτό. Και ο κ.Σαλμάς (με την ογκώδη βίλα στην Παλλήνη) εθίγη. Και υπέβαλε μήνυση. Του παραγγέλουμε με τον πιο επίσημο τρόπο, να πιεί ξύδι εάν εθίγη. Θα τα πούμε στα δικαστήρια μαζί του. Εδώ είμαστε και δεν χανόμαστε. Από εκεί ξεκίνησε η απόπειρα φίμωσης. Και δεν μπορεί παρά όλο το σκηνικό να είναι κατευθυνόμενο από παράκεντρα εξουσίας. Αυτά που λέμε θα τα αποδείξουμε λίαν συντόμως.
    Πάμε στον δεύτερο. Αυτός είναι δοτός. Πρόκειται για τον κ.Άκη Μεταλληνό. Θαμώνα μεσημέρια και βράδυα(πότε αλήθεια δουλεύεις κύριε Μεταλληνέ;) της πλατείας Κολωνακίου. O κ.Μεταλληνός που διατέλεσε μέλος του βαθύτατου γαλάζιου κομματικού μηχανισμού επι πρωθυπουργίας Καραμανλή, πέρασε από την επιτροπή του 2004 και ήταν στο πλευρό της κυρίας Πετραλιά ενώ είναι αγαπημένο παιδί του κ.Δένδια. Να τον χαίρετε. Ο κύριος αυτός πήγε στην Εισαγγελία (κολλητός του κ.Σαλμά από όσα πληροφορηθήκαμε) και μας υπέβαλε δεύτερη μήνυση. Ασκήθηκε αυτόφωρη διαδικασία κατά δημοσιογράφων του site και εισαγγελικός λειτουργός με αστυνομικούς(ενώ κάποιοι άλλοι την ίδια ώρα έδιναν μάχες με ληστές στην Πολιτεία), πήγε να συλλάβει δημοσιογράφο του site.
    Και για τους δύο κυρίους επιφυλασσόμαστε. Το ρεπορτάζ δεν τελειώνει όπως ξέρετε για μας ποτέ.
    Θα έχουμε πολλά να πούμε στο πλαίσιο της δημοσιογραφική έρευνας- και για τους δύο- εντός των προσεχών ωρών. Κάποιοι κύριοι θέλουν αυτό το site να εκφοβηθεί, να κατατρομοκρατηθεί και να κλείσει.
    Δεν θα τα καταφέρουν. Τους έχουμε πει και στο παρελθόν. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.
    Το ρεπορτάζ συνεχίζεται. Σε λίγες ώρες με νέες αποκαλύψεις. Η εισαγγελία και η δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος να είναι καλά. Εμείς έχουμε "καρύδια". Για άλλους αμφιβάλλουμε...
    (Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια σας να είστε κόσμιοι. Δεν θα τους δώσουμε αφορμές. Από δω και πέρα τον λόγο έχει η δημοσιογραφική έρευνα)


Οι δικές μας πληροφορίες, πάντως, λένε πως ο κ. Σαλμάς βλέπει ήδη την πόρτα εξόδου, αφού του έχει ζητηθεί να καταθέσει την παραίτησή του...
πηγη